1. biologische / organische teelt van de thee
  De thee van EEva komt uit een biologische /organische teelt. Dit betekent dat onze theeën geteeld worden zonder het gebruik van chemische mest- en gewasbeschermingsmiddelen.
  Onze thee-assortimenten worden streng gecontroleerd en we gebruiken alleen maar de beste ingrediënten (let op onze vorm en vooral de grootte van onze gedroogde fruitsoorten en kruiden). Bij het afsluiten van samenwerkingen met andere leveranciers letten we er steeds op dat zij beschikken over eigen bio-certificaten. Bovendien controleren wij ook zelf de kwaliteit van onze waren op regelmatige basis. Steeds wordt er voorkeur gegeven aan ingrediënten en aroma’s uit de gecontroleerde biologische teelt.
 2. Respect voor mens en natuur
  Wij streven niet alleen naar de beste kwaliteit, maar vooral naar een respect voor mens en natuur. Er wordt steeds voorkeur gegeven aan theeplantages/theetuinen waar duurzaam met mens en natuur wordt omgegaan.
  Wij beperken onze niet tot één theetuin, maar zoeken de ingrediënten voor onze theeën (zwarte, groene, witte, rooibos, kruiden, vruchten,.. ) in biologische tuinen over de hele wereld, voornamelijk India, Japan, Afrika en in mindere mate China.
  Voor ons is thee een waardevol geschenk uit de natuur en deze kostbare schat behandelen we er ook naar tijdens onze eigen productie. Al onze theeën worden van de eerste tot en met de laatste stap met de hand gemaakt en verpakt.
 3. Handwerk
  Iedere thee wordt in kleine, verse batches gemaakt en geselecteerd en wordt door ons steeds vers gemengd en verpakt. Dit resulteert dat wij geen stock hebben van voorverpakte thee en we bij bestelling deze steeds nog met de hand vullen en manueel verpakken.
 4. Ons geheim
  Dit is dan ook ons geheim achter onze thee… de juiste mengelingen, het respect voor mens en natuur en onze ervaring geeft ons merk dàt extra wat gewaardeerd wordt door onze klanten.